ALBIN VEGA

ALBIN VEGA

Albin Vega
uit originele Albin Folder

De Albin Vega is inmiddels een klassieker. Door de handzame afmetingen en slimme indeling is het een kleine grote familie cruiser. Dit in combinatie met de prima zeileigenschappen maken de Albin Vega tot een zeer populair jacht. Voor de Vega zijn er originele boot onderdelen verkrijgbaar. Voor de motoren kunt u via het motoren menu de onderdelen voor uw motor vinden. Ook kunt u voor de omkeer installatie in het Vega menu de onderdelen vinden.
Onderdelen voor de omkeerschroef van de Albinmotoren en VolvoPenta omkeerschroef, schroefas en roer en natuurlijk de motoren zelf.
Interieur onderdelen en accessoires als de luchthappers en nieuwe haakjes voor de gordijnrail zijn verkrijgbaar.

Het Vega Hulproer

Nu ook bij ons verkrijgbaar het Vega Hulproer wat destijds door de heer Nieuwland is ontworpen en jarenlang door de heer Arend Schram is verkocht en ingebouwd. Het hulp- en noodroer maakt van de Vega een schip wat beter manoeuvreert. In het oorspronkelijke ontwerp is het roer voor de schroef geplaatst daardoor is er geen waterstroom langs het roer als de boot niet of nauwelijks snelheid heeft. Hierdoor is de Vega slecht door de bocht te krijgen. Met het hulproer, welke achter de schroef is geplaatst, is er wel roer druk en stuurt de boot heel gemakkelijk. Het hulproer draait mee met het originele roer.
Het hulproer wordt door ons kant en klaar ingebouwd of is als zelfbouw pakket verkrijgbaar

Albin Vega hulproer
Albin Vega Hulproer advertentie

Vega Refit

Refit, schilderwerk, her-motorisering