Albin 25 Boten Te Koop

ALBIN 25 BOTEN TE KOOP

Bij Albin 25 boten te koop vind u ons aanbod. Voor ons complete aanbod en specificatie van deze boten kunt u naar de site De Haan Jachttechniek. Of klik op de naam boven de foto’s van de boten hieronder.

De “Rullan” is een Albin 25 de luxe met een Volvo Penta MD17c 36 pk 3 cilinder dieselmotor. De motor is indirect gekoeld dmv een Martec warmtewisselaar.


De boot wordt uitgevoerd met een nieuwe Lewmar boegschroef en afgeleverd met nieuwe aantifouling.

Het toilet is voorzien van een vuilwatertank met dekstoma.

Compressor koelkast en kachel zorgen voor het nodige komfort.
In de kajuit keurige kussens op de banken en in de achterhut gloednieuwe kussens.

Romp, kajuit en stuurhuis worden momenteel geschilderd en voorzien nieuwe raamrubbers en daarbij worden de voorste en het achterste ruit welke van acrylaat zijn ook vernieuwd.
De binnenkant van het stuurhuis wordt opnieuw afgewerkt en in de cockpit zijn de vloeren voorzien van decorvlokken.


Een nieuw en beloopbaar zonnepaneel met Victron Smart regelaar en een nieuwe walstroom aansluiting met een Victron acculader worden momenteel geïnstalleerd.

De boot wordt afgeleverd met een gloednieuwe tent.

Binnengland en buitengland worden vervangen en zo wordt de schroefas 100% watergesmeerd gemaakt.

Albin 25 boten te koop De Luxe "Pigra" € aanvraag

Albin 25 Boten te koop

Lees alles over de voortgang  van de werkzaamheden aan de Pigra in ons Pigra blog

Albin 25 - De Luxe "Nina" = verkocht

Albin 25 Boten te koop

De “Nina” heeft een 3 cilinder Volvo Penta motor met maar liefst 36PK. Nina heeft een net interieur en recente kussens. De nieuwe tent en Boegschroef maken het compleet. Ze wordt afgeleverd met nieuwe antifouling.

Albin 25 "Dolly" = VERKOCHT

Dolly heeft een 3 cilinder Yanmar motor, een boegschroef. Toilet en koelkast en er is een fornuis met oventje om op te koken. Dolly heeft recentelijk nieuwe kussen gekregen en is verder in nette staat.

Albin 25 Boten te koop

ALBIN 25 "La Perla" Verkocht

Deze stoere 25 heeft een krachtige Mitsubishi 3 cilinder motor. Walstroom aansluiting met aardlek, koelkast. Tevens hete lucht verwarming, Nette kussens van goede kwaliteit.

Albin 25 "Hebe" = verkocht

De Hebe is voorzien van een Sole mini 25. De romp is geheel over geschilderd en kijk naar de video hoe hij vaart. De Hebe wordt afgeleverd met een gloednieuwe tent, raam rubbers vervangen en heeft een pomptoilet met vuilwatertank.

Albin 25 - De Luxe "Albina" = verkocht

Mooie Albin 25 de luxe.

Kom aan boord van de de Albin 25! Trek er op uit voor tochten met de hele familie. Alles aan boord voor een verblijf op het water. De ALBIN 25 is een lange afstandsboot die mogelijkheden biedt op zee en kustwater. De “Albina” is zeer compleet met (nieuwe) heteluchtverwarming, koelkast, walstroom en zeer soepel lopende 3 cilinder dieselmotor. Inclusief goede kussenset. Uiteraard met een boegschroef

Albin 25 - De Luxe "Noorderzon" = verkocht

Albin 25 de luxe. Zeer kompleet  met nieuwe (2022) tent en een net interieur.

Kom aan boord van de de Albin 25! Trek er op uit voor tochten met de hele familie. Alles aan boord voor een verblijf op het water. ALBIN 25 is een lange afstandsboot die mogelijkheden biedt op zee en kustwater. De “Noorderzon” is zeer compleet met heteluchtverwarming, koelast, boegschroef,
walstroom, elektrisch toilet met rvs vuilwatertank, soepel lopende 3 cilinder dieselmotor, romp in “Nordic white” geschilderd 2022, raamrubbers vervangen 2022.

Albin 25 m- De Luxe "Milena" + verkocht

LZeer complete en goed onderhouden Albin 25 de luxe

Albin 25 - de luxe "ASTA" = verkocht

Albin 25 - De Luxe "Caramina" = Verkocht