Albin 25 Boten Te Koop

Bij Albin 25 boten te koop ons aanbod. Voor ons complete aanbod en specificatie van deze boten kunt u naar de site De Haan Jachttechniek. Of klik op de naam boven de foto’s van de boten hieronder.

ALBIN 25 “TOF2” verkocht!

TOF 2

Deze stoere 25 heeft een hele mooie teak met essen vloer. Verder een elektrisch toilet met RVS vuilwatertank welke men op de haven of desgewenst zelf kan leeg pompen. Walstroom aansluiting met aardlek, grote compressor koelkast. Tevens hetelucht verwarming, recente kussens van goede kwaliteit en een zeer nette tent van Nederlandse makeledij. Nieuw kompas en plotter. Alles zeer netjes.

Albin 25 HEBE verkocht!

De Hebe is voorzien van een Sole mini 25. De romp is geheel over geschilderd en kijk naar de video hoe hij vaart. De Hebe wordt afgeleverd met een gloednieuwe tent, raam rubbers vervangen en heeft een pomptoilet met vuilwatertank.

Albin 25 “Albina” verkocht!

Mooie Albin 25 de luxe.

Kom aan boord van de de Albin 25! Trek er op uit voor tochten met de hele familie. Alles aan boord voor een verblijf op het water. De ALBIN 25 is een lange afstandsboot die mogelijkheden biedt op zee en kustwater. De “Albina” is zeer compleet met (nieuwe) heteluchtverwarming, koelkast, walstroom en zeer soepel lopende 3 cilinder dieselmotor. Inclusief goede kussenset.


Albin 25 Pigra € aanvraag

Pigra werkzaamheden

Deze Albin 25 De Luxe wordt grondig aangepakt en wordt uitgevoerd met een Volvo Penta motor


Albin 25 Noorderzon verkocht!

Albin 25 De Luxe Noorderzon

Albin 25 de luxe. Zeer kompleet  met nieuwe (2022) tent en een net interieur.

Kom aan boord van de de Albin 25! Trek er op uit voor tochten met de hele familie. Alles aan boord voor een verblijf op het water. ALBIN 25 is een lange afstandsboot die mogelijkheden biedt op zee en kustwater. De “Noorderzon” is zeer compleet met heteluchtverwarming, koelast, boegschroef,
walstroom, elektrisch toilet met rvs vuilwatertank, soepel lopende 3 cilinder dieselmotor, romp in “Nordic white” geschilderd 2022, raamrubbers vervangen 2022.