Albin 25 Boten Te Koop

ALBIN 25 BOTEN TE KOOP

Bij Albin 25 boten te koop vind u ons aanbod. Voor ons complete aanbod en specificatie van deze boten kunt u naar de site De Haan Jachttechniek. Of klik op de naam boven de foto’s van de boten hieronder.

Albin 25 - De Luxe "Rullan" € 14.900,-

De “Rullan” is een Albin 25 de luxe met een Volvo Penta MD17c 36 pk 3 cilinder dieselmotor. De motor is indirect gekoeld. 
De boot wordt uitgevoerd met een nieuwe boegschroef van Lewmar en afgeleverd met een nieuwe tent. Het toilet is voorzien van een vuilwatertank. Tevens Koelkast, kachel en keurige kussens.
De boot wordt afgeleverd met nieuwe raamrubbers en antifouling.

Albin 25 Boten te koop
Albin 25 Boten te koop
Albin 25 Boten te koop
Albin 25 Boten te koop

Albin 25 boten te koop De Luxe "Pigra" € aanvraag

Albin 25 Boten te koop

Lees alles over de voortgang  van de werkzaamheden aan de Pigra in ons Pigra blog

Albin 25 - De Luxe "Nina" = verkocht

Albin 25 Boten te koop

De “Nina” heeft een 3 cilinder Volvo Penta motor met maar liefst 36PK. Nina heeft een net interieur en recente kussens. De nieuwe tent en Boegschroef maken het compleet. Ze wordt afgeleverd met nieuwe antifouling.

Albin 25 "Dolly" = VERKOCHT

Dolly heeft een 3 cilinder Yanmar motor, een boegschroef. Toilet en koelkast en er is een fornuis met oventje om op te koken. Dolly heeft recentelijk nieuwe kussen gekregen en is verder in nette staat.

Albin 25 Boten te koop

ALBIN 25 "La Perla" Verkocht

Deze stoere 25 heeft een krachtige Mitsubishi 3 cilinder motor. Walstroom aansluiting met aardlek, koelkast. Tevens hete lucht verwarming, Nette kussens van goede kwaliteit.

Albin 25 "Hebe" = verkocht

De Hebe is voorzien van een Sole mini 25. De romp is geheel over geschilderd en kijk naar de video hoe hij vaart. De Hebe wordt afgeleverd met een gloednieuwe tent, raam rubbers vervangen en heeft een pomptoilet met vuilwatertank.

Albin 25 - De Luxe "Albina" = verkocht

Mooie Albin 25 de luxe.

Kom aan boord van de de Albin 25! Trek er op uit voor tochten met de hele familie. Alles aan boord voor een verblijf op het water. De ALBIN 25 is een lange afstandsboot die mogelijkheden biedt op zee en kustwater. De “Albina” is zeer compleet met (nieuwe) heteluchtverwarming, koelkast, walstroom en zeer soepel lopende 3 cilinder dieselmotor. Inclusief goede kussenset. Uiteraard met een boegschroef

Albin 25 - De Luxe "Noorderzon" = verkocht

Albin 25 de luxe. Zeer kompleet  met nieuwe (2022) tent en een net interieur.

Kom aan boord van de de Albin 25! Trek er op uit voor tochten met de hele familie. Alles aan boord voor een verblijf op het water. ALBIN 25 is een lange afstandsboot die mogelijkheden biedt op zee en kustwater. De “Noorderzon” is zeer compleet met heteluchtverwarming, koelast, boegschroef,
walstroom, elektrisch toilet met rvs vuilwatertank, soepel lopende 3 cilinder dieselmotor, romp in “Nordic white” geschilderd 2022, raamrubbers vervangen 2022.

Albin 25 m- De Luxe "Milena" + verkocht

LZeer complete en goed onderhouden Albin 25 de luxe

Albin 25 - de luxe "ASTA" = verkocht

Albin 25 - De Luxe "Caramina" = Verkocht